Kurz - metóda faster EFT

28.06.2011 00:00

MIlé /nielen/ maminy

na jeseň pripravujeme jednodňový kurz tejto metódy u nás v Slatine. Prihláste sa a dohodneme si  termín. Vstupné bude 30 EUR.

Viac na :

https://www.kurzysebapoznania.websnadno.cz/ :

 

6.-8.mája 2011 navštívil po prvý krát Prahu jej tvorca  Robert  G. Smith a odovzdal v I. stupni tréningu svoje učenie polstovke praktikov.

 Metóda Faster EFT je jednoduchým a mocným nástrojom sebapoznania. Môže sa ju naučiť úplne každý a začať ju využívať vo svojich domácich podmienkach. Zameriava sa na  telo

a myseľ s cieľom liečiť emócie. Stimulovaním určitých akupunktúrnych bodov a zameraním sa na koreň problému umožníme  vedomej aj podvedomej mysli komunikáciu a uvoľniť tak fyzické a emočné problémy.

   Počas sedenia terapie Faster EFT prichádza k výrazným zmenám v postojoch klienta a pochopeniu, odkiaľ pramenia problémy a prečo sa vytvárajú.

Faster EFT obsahuje v sebe najmodernejšie a najefektívnejšie prvky EFT / Techniky emočnej slobody/, NLP/ Neurolingvistického programovania/ a hypnózy.

V porovnaní s klasickým EFT ide o rýchlejšiu metódu, ktorá šetrí čas a je oveľa jednoduchšia. Je však o to viac prepracovaná a skvalitnená, efektívne orientovaná na transformačný proces mysle.

Prináša skutočné výsledky a hlbšie zmeny rýchlejšie a v kratšom čase.

Faster EFT je majstrovský proces, ktorý  cielene pracuje s problémami a vedie k požadovaným výsledkom. Prináša novú kvalitu do života, učí nás žiť v prítomnosti a spracovať úspešne problémy z minulosti. Úľava, pocit ľahkosti a slobody sú výsledkom práce Faster EFT.

Faster EFT je tolerantná. Nie je potrebné pomenovať náš problém, alebo ho opisovať detailne v príbehu. Iba sa zamerať na problém a cítiť ho. Ostatné je prácou terapeuta, ktorý je akýmsi sprievodcom pre uvoľnenie  procesov mysle do stavu úľavy.

 Je to však aj metóda, ktorá sa dá používať aj bez terapeuta a bez nutnosti odhadovať, aké správne slová používať počas procesu. Po preškolení v metóde Faster EFT ju môže každý používať pre svoje účely, pretože je jednoduchá a použiteľná v akýchkoľvek podmienkach.

 

Faster EFT je univerzálne liečivá metóda, ktorá sa môže používať pri všetkých  problémoch: Emocionálne traumy, fóbie, kontrola hmotnosti,  nízke sebavedomie, nespavosť, bolesť, únava, alergie, zlozvyky,  závislosti, smútky, depresie, straty, fyzické problémy, vzťahové problémy, nedostatok kreativity.